HIZLI VE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ! ÜCRETSİZ KARGO İMKANI! TÜRKİYE'NİN KADIN GİYİM BUTİĞİ!

Siyah Bot Nasıl Kombinlenir?

2022-06-19

Kış sezonu denildiğin pek çok bayanın ayakkabı seçimindeki öncelik botlardan ve çizmelerden yana oluyor. Bu sezon ayakkabı vitrinlerinde görmeye alışık olduğumuz siyah botlar hem spor tarzına hem de şık giyime ayrıcalık katıyor. Genellikle siyah bot kombinleri için kadınların seçimleri arasında bulunan pantolonlarda boyfriend kadın jean tarzı tasarımlar dikkat çekiyor.

Siyah Botlarla Şık Kombinler

Kısa ceketler ve asker yeşili gömleklerle havalı bir görünüm oluşturan bu modanın bir diğer kombin ürünü de yandan asmalı çantalar. Eğer siz de tarzınızla asi bir stil oluşturmak istiyorsanız siyah botlarınızda daha maskülen tasarımlara öncelik tanıyabilirsiniz. Bir diğer kombin ürünü daha çok iş kadınlarının tercih ettiği ceket, mont ve gömlek takımlarından oluşan modeller.

Eteklerler ve Portföy Çantalar

Turuncu ve gri tonlarındaki eteklerle kombinlenen siyah uzun botlar ve kalın kürklü mont seçimleri havalı bayanlara ayrıcalık katıyor. Bu tip siyah bot kombinleri içerisinde yer alması gereken tasarımlardan bir diğeri de portföy çantalar.

Dilerseniz bu harika kombinle iş yemeklerinizde kendinizden emin bir görünüm sergileyebilirsiniz. Eğer özel bir buluşmaya davetliyseniz sizin için de kış kombinleri arasında siyah botlarla renklendirebileceğiniz harika tasarımlar bulunuyor.

Hırkaları Unutmayın

Parlak metalik aksesuarlarla zenginleştirilmiş bir bot, uzun gri bir kaban ve içinize giyeceğiniz açık renkli bir hırka ile sonbahar sezonunda göz alıcı bir konsept oluşturabilir, tarzınızı belirleyen detaylarla stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz.

Fular ve Atkılar

Bazı kadınlar siyah bot kombinleri arasında bir kış tamamlayıcısı olarak bilinen fular ve atkılara da yer veriyor. Eğer baştan aşağı siyah kıyafetlerin kullanıldığı bir kombin yaratmak istiyorsanız sezonun hit trendi olan turuncu ve kiremit ile fularlarınızı boynunuza dolayabilirsiniz. Bu aynı zamanda hem tarzınızı sıradanlıktan uzaklaştıracak hem de günlük yaşamın her alanında tercih edebileceğiniz harika bir kombin olacaktır.

Kazak ve Gömlek

Kazak ve puantiyeli gömlekler de siyah botlarla oldukça genç bir görünüm oluşturuyor. Sokak modasının bir temsilcisi olan bu konseptle açık renkli bir çanta harika bir seçim olacaktır!